وبگو | آموزش منوی کشویی با ul li و css
روحـانـیـت به عنـوان مسئـول ذی ربـط امـور دینـی نقـش اول را در آگـاهی و مطالبـه نسبـت به مسئـولان و رسانـه ها دارد. آیت الله وفسـی .......... اعـتمـاد بـه نـفس، دروغـی است بـزرگ که از مسـیـحیـّت غـربی وارد دنیـای اسلام شده است . آیت الله حـامد وفسـی ........... موج سـیـاه فـتـنـه جـدیـد، فـرهـنـگــی اســت و راه نـجــات از آن احـیـاء امــر بــه مــعــروف و نــهـی از مــنـکــر است. حضـرت اسـتـاد آیـت الله وفـســی ........... در مـورد کـارنـامـه ی فـرهـنگـی انـقلاب، سکـوت بـهتـرین نظـری است کـه می تـوان ابـراز کرد. استـاد اخـلاق تهران حامد وفسـی .......... انـقـلاب ایـران بـه یـک مـعـجـزه الهـی شبیـه تـر بـود تـا یـک حـرکـت سیـاسـی مـاننـد سـایـر انـقـلاب هـای جـهان و رهـبری آن هم بـه پـیـامبـران الهـی شبـیـه تـر بـود تـا رهبـران انقـلابی در دیگـر سرزمیـن هـا... حکیـم متـألـه استـاد حـامـد وفسـی

مهم‌ترین معضلی که ما الآن در حوزه‌های علمیه با آن مواجه هستیم، این است که عموم طلاب و بعضی از آقایان علما، روحیه تقلید دارند؛ عیب، این است. شاید بخشی از این روحیه، ناشی از سنت اخلاقی در حوزه‌های علمیه باشد؛ سنتی که بر مبنای احترام به بزرگان و اساتید و تبعیت از آن‌ها [در حوزه مسایل اخلاقی] بنا شده است. این تقلید و تبعیت در مسایل اخلاقی، بسیار خوب و بجاست؛ ولی ظاهراً بر جنبه‌ها و شئون دیگر ما تأثیر گذاشته و باعث شده که روحیه ما متأثّر از همان تقلید در مسایل اخلاقی باشد. نقل است که وقتی صدرالمتألهین می‌خواست کسی را به‌ عنوان طلبه خودش بپذیرد، به جز شرط تزکیه نفس که بر آن تأکید داشت، می‌فرمود: شرط دوم، این است که آن آقا حتماً باید مجتهد باشد.

 

ادامه ی این تحریریه را در ادامه ی مطلب مشاهده نمایید.


ادامه مطلب


موضوعات مرتبط: دیـگـر تـحـریـراتاخبار
برچسب‌ها: ایت الله وفسی پژوهش حوزه علمیه تقلید

تاريخ : چهار شنبه 12 شهريور 1399 | 22:13 | نویسنده : سردبــیر |

بسم الله الرحمن الرحیم


با عرض سلام و ادب و احترام خدمت حضرت آیت الله وفسی

لطفا به شبهات زیر که امروزه به واسطه صدا و سیما در فضای مجازی، توسط برخی معمّمین، مطرح شده است پاسخ دهید.

آیا در جامعه ی اسلامی، تمام مسلمین، اعمّ از عادل و فاسق، حرمت دارند؟

فسق به چه معناست و آیا به صِرف بیرون گذاشتن چند تار مو و تراشیدن ریش، برخی افراد که طرفدار انقلاب هستند، فاسق شمرده خواهند شد؟

اخیراً توسط برخی سلبریتی ها، به طور مکرّر به حضرات معصومین -ع- جسارت هایی صورت گرفت. وظیفه ی حکومت اسلامی، و همچنین مسلمین، ذیل ولایت عامّه ی فقیه عادل، در برابر این اقدامات شنیع چیست؟

 

ادامه ی این تحریریه را در ادامه ی مطلب مشاهده نمایید.


ادامه مطلب


موضوعات مرتبط: دیـگـر تـحـریـرات
برچسب‌ها: استاد وفسی ایت الله وفسی جامعه اسلامی صبا کمالی شهاب مرادی عادل بی حجاب بد حجاب فاسق جذب حداکثری صدا و سیما کثرت فاسقان اهانت به ائمه

تاريخ : یک شنبه 2 شهريور 1394 | 15:52 | نویسنده : سردبــیر |

با سلام خدمت حضرت آیت الله وفسی و همکاران گرامی اش.
این مطلب رو یکی از دوستان فرستاده خواهشمندم جوابی مناسب ارسال فرمایید:بین خانواده پیامبر و هر چهار خلیفه، پیوند و رابطه خویشاوندی محکمی برقرار بوده است! به گونه‌ای که عایشه، دختر ابوبکر، همسر پیامبر بود.
سپس حفصه، دختر عمر را به نکاح خویش درآورد. از طرفی فاطمه را به ازدواج علی درآورد. همچنین رقیه را به نکاح عثمان درآورد که نتیجه‌اش فرزند پسری به نام عبدالله بود که در هفت سالگی در اثر زخم شدیدی که از منقار خروس به چشمش ایجاد شده بود، وفات یافت و چون رقیه نیز در سال دوم هجری در مدینه وفات یافت، پیامبر دختر دیگرش ام‌کلثوم را به همسریش درآورد و چون ام‌کلثوم نیز پس از چندی از دنیا رفت، پیامبر فرمود: اگر دختری دیگری داشتم باز به عثمان می‌دادم؛ و لذا ملقب به "ذوالنورین" گردید.

 

ادامه ی این تحریریه را در ادامه ی مطلب مشاهده نمایید.


ادامه مطلب


موضوعات مرتبط: دیـگـر تـحـریـرات
برچسب‌ها: ایت الله وفسی حضرت علی شیرازی حامد وفسی سقیفه اهل بیت جمل خلفای ثلاثه وحدت

تاريخ : سه شنبه 14 مرداد 1399 | 23:34 | نویسنده : سردبــیر |

چرا باید تا روز قیامت نام پیامبر -ص- جزء اذان و اقامه باشد؟

آیا این نوعی برتری طلبی برای پیامبر -ص- حساب نمیشود؟!

آیا اطاعت از پیامبر -ص- مخالف آزادی فکر و اندیشه است؟

اصلا چرا باید اطاعت مطلق از پیامبر -ص- داشت؟

آیا واقعا پیامبر اجازه میدادن تا آب وضوی ایشان را تبرک کنند؟ در صورت صحت این جریان آیا چنین کاری را ایشان منع نکردند؟ اگر منع نکردند آیا این کار نیز برتری طلبی حساب نمیشود؟!

 

ادامه ی این تحریریه را در ادامه ی مطلب مشاهده نمایید.

 


ادامه مطلب


موضوعات مرتبط: دیـگـر تـحـریـرات
برچسب‌ها: پرسش و پاسخ آیت الله حامد وفسی

تاريخ : سه شنبه 17 تير 1394 | 1:8 | نویسنده : سردبــیر |
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------